• Jsme členem skupiny:

Menu

Brazílie

250 / 1.000 g

Zrno zpracované suchou metodou.
Nabízí šálek s výraznější hořkostí a tmavou, hutnou krémou. Typické konzervativní espresso.

ZEMĚ: Brazílie
REGION: Monte Belo - Minas Gerais
ZPRACOVÁNÍ: suché
CHUŤ: čokoládová, karamel
PŘÍPRAVA: espresso

Ethiopie

250 / 1.000 g

Káva z Etiopie z oblasti Yirgacheffe se z velké nadmořské výšky 1950 m pyšní svou ovocností a sladkostí. Vhodné pro filtrovanou kávu.

ZEMĚ: Ethiopie Konga
REGION: Gedeo Zone
ZPRACOVÁNÍ: mokrý proces
CHUŤ: broskev, citrus
PŘÍPRAVA: espresso, filtr

Peru

250 / 1.000 g

Tato káva zpracovaná mokrou metodou vhodná pro espresso i filtrovanou kávu nabízí chuť citrusů a brusinek. Ukázkové progresivní espresso.

ZEMĚ: Peru Coopagro
REGION: Cajamarca
ZPRACOVÁNÍ: mokrý proces
CHUŤ: citrus, brusinka
PŘÍPRAVA: Espresso, filtr

Nicaragua

250 / 1.000 g

Káva z Nicaragui je přirozeně sladká. Chuť kávy lze přirovnat k mléčné čokoládě, lískovému oříšku a smetaně.

ZEMĚ: Nicaragua
REGION: UCA San Juan del Rio Coco
ZPRACOVÁNÍ: mokrý proces
CHUŤ: mléčná čokoláda, lískový oříšek
PŘÍPRAVA: espresso